torsdag 22 oktober 2009

Vaccinets försvarare - 10 lögner avslöjade!

Detta är lista på 10 lögner som smittskyddsläkare och andra försvarare av vaccinet kommer att sprida framöver.


Ingen inom landstingen får säga något om hur farliga vaccinerna är. De har svurit läkar-ed gentemot socialstyrelsen och smittskyddsinstitutet, som i sin tur får sina order från Världshälso-organisationen (WHO) som består av ett fåtal personer som sitter i ett rum i en byggnad och bestämmer hela världens sjukdomsläge, efter egen önskan. Läkare och vårdpersonal har redan fått sparken eller blivit omplacerade för att ha yttrat sig om sanningen.


Här följer de rätta svaren på dessa falska påståenden.


1. De kommer berätta att vaccinet är godkänt av si eller så.


Sanningen: Vad de än säger så är dessa bara underorganisationer till WHO som är de som vill lura oss till vaccination från början. WHO är en av fler organisationer med namnet “World” i början. World Health Organisation, World Bank, World Trade Organisation osv. Alla dessa har skapats för att kunna ta makt från regeringar och placera allt under ett bord och de personer som sitter runt det bordet. De rekommenderar inte, de beordrar. En form av diktatur!


2. Efter att vaccinationerna har tagit fart och DESSA människor får influensa, så kommer vi förmodligen inte få veta detta förstås. Om vi får veta det så kommer läkare fortsätta att uppmana till vaccination trots att de tidigare sagt att det är meningslöst om svininfluensan redan "är här".


Sanningen: Den överväldigande majoriteten av de som får influensan efter vaccinationerna, är de som tagit vaccinet eftersom de har rubbat och försvagat immunförsvar. Ingen logik i detta annat än att svininfluensan är en bluff och att vaccinet är farligt.


3. De kommer att köra med vilseledande saker som "Om folk vaccinerar sig, KANSKE det inte blir nån svininfluensa". De kommer också säga att de aldrig kan i efterhand bevisa ifall det var vaccinet som hjälpte eller inte.


Sanningen: Här bör man reagera direkt. Ska vi alla ta en ren chansning här på ett farligt vaccin med inga som helst garantier? NEJ TACK! Speciellt med tanke på att svininfluensan är som en helt vanlig influensa, om ens det...


4. De kommer påstå att eventuella svåra biverkningar av vaccinet är ingenting mot svininfluensans effekter.


Sanningen: De erkänner med andra ord att man kan få svåra biverkningar av vaccinet, men i samma mening slänger in lögnen om svininfluensan. Gå inte på det! Det är vaccinet som är farligt, inte en påhittad sjukdom!


5. De kommer berätta att det är normalt att få feber och ont i armen, och att det är inget att ifrågasätta.


Sanningen: Var alltid väldigt försiktig om du får höra att biverkningar är VANLIGT. Om det är snabba, allvarliga biverkningar, kan du vara säker på att det blir stora ännu farligare biverkningar med tiden. Framför allt eftersom alla redan sagt ifrån sig alla former av garantier för vaccinets funktion.


6. De kommer försöka förtydliga att svininfluensan är ett hot, att vaccinationen är viktig och att det är bråttom. Framför allt kommer de säga att det är ont om vaccin så det är "först till kvarn".


Sanningen: Detta är allt för att vi ska vaccinera oss så fort som möjligt, i tron att det annars tar slut. De har hur många vaccin som helst om folket vill ha. De väntar bara på folkets intåg och försöker öka vår oro. Vaccinet är livsfarligt, medan influensan är en vanlig säsongsinfluensa, om ens det. Nya uppgifter säger att den är 5 ggr MILDARE än en säsongsinfluensa...


7. De kommer säga att vaccinering är det bästa sättet att skydda sig. De kommer också säga att man inte kommer smittas när man är vaccinerad.


Sanningen: FEL! Om vi vaccinerar oss löper vi STÖRRE risk att få influensa och andra sjukdomar eftersom immunsystemet försvagas och förlorar sin naturliga balans! De vaccinerade är betydligt mer smittsamma än de icke vaccinerade. Vaccinet innehåller svininfluensa-viruset och det kommer mutera och omvandlas på olika sätt i varje persons immunsystem. De vaccinerade smittar, inte tvärtom!


8. De kommer säga att vaccinet har prövats på X antal människor.


Sanningen: De kommer inte säga något om en utvärdering av vaccinet, eftersom DET FINNS INGEN. De enda människor som har PRÖVAT vaccinet, är de som vaccinerat sig redan i dagsläget! Det är så långt ifrån godkända, utvärderade tester man kan komma!!


9. De kommer berätta vad vaccinet innehåller och säga att det är ofarligt. De kommer försöka lugna oss och säga att detta funnits i vacciner i många år.


Sanningen: Detta vaccin innehåller bland annat 5 mikrogram etylkvicksilver per dos. Etylkvickilver sönderfaller till oorganiskt kvicksilver, som BEVISLIGEN skadar hjärnceller. Dessutom är vaccinet gjort på självaste svininfluensans virus och bakterie RNA och DNA. Det finns också djurvävnader från grisblod, hästblod, kaninhjärna, hundnjurar, apnjurar och mycket annat otrevligt. Kvicksilvret är bland det värsta eftersom människor med tiden kan få en helt annan personlighet och gå in i djupa depressioner som sedan visar sig vara kvicksilverförgiftning. Det allra värsta, som man ska komma ihåg är att ett virus är nanoteknologi. Dvs det kan liknas vid ett "mikrochip". Se denna YouTube-länk: --> Viruses are nanotechnology (how a virus works) <-- CIA experimenterade med mikrochip redan 1997, så små att de kunde injiceras med en spruta. Eftersom de på allvar vill ge oss denna hemska cocktail i vaccinet, finns det inget som säger att de inte även har infört detta. Med det kan de utifrån manipulera oss mentalt, emotionellt och fysiskt genom programmering av dessa s.k nanopartiklar. Detta är svårast att förstå, men det är inget skämt. Detta händer NU!


10. De kommer prata om medias uppmärksamhet kring svininfluensan och nämna dödsfall, negativa rapporter och procentsiffror med mera.


Sanningen: Detta är bara struntprat, eftersom allt som sägs i media om detta bara är fabricerat för att locka oss till vaccinering. Media omvandlar vanliga, extra utsatta influensapatienter (som alltid finns) och kallar det svininfluensa. Namnet kommer från att det "tydligen" utbröt på en grisfarm i Mexico… Vart är grisarna? WHO säger att de inte kan smitta oss, det heter SVINinfluensa hallå? Det bröt såklart inte ut på en grisfarm, det skapades i ett laboratorium i USA av samma som skapat vaccinet. Det finns ingen annan möjlighet!



Viktiga länkar har flyttat hit