torsdag 22 oktober 2009

9 sanningar om svininfluensan och vaccinet!

1. WHO (Världshälso-organisationen) definierade ordet "influensapandemi" enligt följande år 2003: "En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp som människor saknar immunitet emot, vilket resulterar i samtidiga epidemier med ett enormt antal döda och sjuka". I maj 2009 ändrades definitionen så att allting efter: "saknar immunitet emot" är helt borttaget. Dvs, nu kan de fritt använda ordet pandemi när det gäller även helt vanlig säsongsinfluensa. Pandemin, lär med andra ord pågå läääääääänge. Ett tydligt bevis på att hela poängen är att MANIPULERA oss att tro att svininfluensan är farlig.



2. De vill få oss att tro att ett vaccin mot svininfluensan togs fram efter att svininfluensan blev känd i april 2009. När man tittar på tidslinjen däremot så ser man att den första pantentansökan för vaccinet gjordes redan 2005. Den sista gjordes under slutet av 2007. Detta har planerats länge och vi är mitt i skiten NU. Ett motvaccin kan inte skapas mot ett virus man ännu inte upptäckt, såvida man inte har skapat viruset själv!



3. Det var en "svininfluensa" 1976 och ingen epidemi utbröt. Däremot fick människor massa otrevliga biverkningar av det svininfluensa-vaccinet, som är identiskt med det som tillverkas idag. Läkarna vet fortfarande inte varför vaccinet 1976 förlamade och skadade så många människor. Det betyder att de verkligen har ingen aning om ifall det kommande vaccinet kan orsaka samma förödande biverkningar. (Och de testar det inte ens...) Den första som blivit förlamad av nya vaccinet har redan dokumenterats. Mörkertalet är mycket större.


Woman Disabled by THIS YEARS FLU SHOT


Very Sad: Cheerleader Gets A Flu Shot & Now She Can Only Walk Backwards!



4. Vaccinets produktion "rusades" fram och det har ALDRIG testats på människor. Om folk säger att det har testats, betyder det bara att de pratar om de som hittills vaccinerat sig. Om svininfluensa-vaccin skadar dig, så är läkemedelsföretagen inte ansvariga. Den amerikanska regeringen har beviljat läkemedelsföretag fullständig immunitet mot vaccinprodukter och skadeståndsansvar. Tack vare att generell immunitet, har läkemedelsföretag inget incitament att göra säkra vacciner, eftersom de bara får betalt för kvantitet, inte säkerhet (noll ansvar).



5. Svininfluensa-vaccin kan faktiskt öka risken för dödsfall från svininfluensa genom att ändra, försvaga,undertrycka ditt immunsystem. Det finns noll bevis för att även säsongsinfluensa kommer erbjuda något meningsfullt skydd för människor som tar vaccinet. De vaccinerade är betydligt mer smittsamma än de icke-vaccinerade. Vaccinet innehåller svininfluensa-viruset och det kommer mutera och omvandlas om vartannat i varje persons immunsystem. De vaccinerade smittar i första hand, inte tvärtom.



6. Svininfluensa-vaccin innehåller farliga tillsatser som kan orsaka en inflammatorisk reaktion i kroppen, genom att immunförsvaret försvagas och t.o.m ändras helt. Det är därför de är misstänkta för att orsaka autism och andra neurologiska sjukdomar. Kvicksilvret är bland det värsta eftersom människor med tiden kan få en helt annan personlighet och gå in i djupa depressioner som sedan visar sig vara kvicksilverförgiftning. Det är bara ETT exempel av många!



7. Läkemedelsföretagen tjänar miljarder från produktionen av svininfluensa-vaccin. Pengarna

kommer direkt ur din ficka - även om ni kanske inte ser det eftersom allt betalas av skattebetalarna. Vi är alla med och finansierar ett gift till folket. Det känns inte särskilt bra, eller hur. Därför är det extra viktigt att ni säger till hela er familj, alla vänner och alla ni känner, att INTE vaccinera sig. Det är ju självklart enklare för folk att tänka sig att ta vaccinet om det är gratis... Ibland är det för bra för att vara sant och denna gång är en sådan, mer än någonsin!!



8. När folk börjar dö i ett större antal från en influensa, oavsett vad man kallar den, kan du vara säker på att en överväldigande majoritet av dem kommer att vara just dem som tog svininfluensa-vaccinet. Läkare kommer att förklara bort detta med sitt typiska "läkemedelsföretags"-logik: "Antalet sparade är långt större än antalet förlorade." Och såklart, antalet "sparade" är helt fiktivt, imaginärt, påhittat och finns endast i läkarnas fantasi. Läkarna som de flesta i sin tur inte tänker ta vaccinet eftersom de vet hur farligt det är. De kommer säga att de tagit det, för de är under ed. Men de få som är insatta, på riktigt, kommer INTE att ta vaccinet... Gör inte det ni heller!



9. Sverige har skrivit på ett avtal med WHO om att de när som helst kan beordra Sverige och 140 andra länder att tvångsvaccinera befolkningen om de önskar detta. Individen förlorar sin valfrihet helt och hållet och Sverige tvingas då att, med våld om så behövs, vaccinera alla medborgare. Detta accepterar vi ju såklart inte, så ni kan räkna med att det framöver kommer ett nytt påhitt. T.ex att "svininfluensan är farligare än man trott", eller att det sker något annat som de ska få oss och tro att tvångsvaccination faktiskt är nödvändigt. Gå inte på det! Vägra vaccination! Vi har något som de inte har, och det är antal! Om tillräckligt många vägrar vaccinera sig, förstör vi deras onda planer. Man behöver inte gå ut och protestera, man behöver bara sluta samarbeta!